Kurenarskadieta-obchod

30.07.2010 11:40

Vážení priatelia, tento obchod Vám ponúka produkty zdravého životného štýlu. Vykurovanie na princípe sálavého tepla, ktoré človek využíva od nepamäti, či už to boli rôzne kachle, pece, alebo priamo oheň. Infravykurovanie spája zdravý spôsob vyhrievania objektov s výdobytkami dnešnej doby, ako je použitie elektriky ako vstupného média. Elektrizovaním sálavého tepla sa dosiahol najvyšší stupeň komfortu ovládania, čistoty a úspory pri vykurovaní. V prípade, že potrebujete poradiť s návrhom veľkostí infrapanelov do Vašeho objektu, Vám radi bezplatne spravíme prepočet nákladov na vykurovanie. Viac na stránke  KURENARSKADIETA.EU.SK a ES-systems.sk 

 

Pripravujeme pre Vás ďalšie produkty, ako sú Koloidné roztoky na dezinfekciu organizmu a doplnenie potrebných minerálov. Ďalej budú v blízkej dobe v ponuke BIO vitamíny. Po overení celej rady produktov pre Vás vyberáme produkty, ktoré sú vyrábané v na čisto prírodnej báze, tie sú pre ľudský organizmus prirodzené. Určite tu nenájdete produkty z drveného kameňa, alebo chemicky vyrobené vitamíny, ktoré sú pre organizmus skôr záťažou, ako úžitkom.

Na stránkach Kurenarskej diéty postupne pribúdajú články o zdravom životnom štýle, a o vplive stravovania na naše zdravie. O škodlivosti niektorých skupín potravín. Jedine čisté a zdravé telo dokáže vychutnať život na plno.

Späť